One night stand

Ouwehoeren en elkaar een beetje uitlokken over de app, we waren echt wel aan elkaar gewaagd. Toch hield ik hem een beetje aan het lijntje want helemaal zeker van hem was ik nog niet. Na een poosje appten we niet meer met elkaar, meneer was duidelijk geïrriteerd omdat het steeds maar niet tot een afspraakje kwam.

Na een paar maanden zag ik dat hij weer op mijn profiel had gekeken. Ik zond hem een berichtje met “Goh, kon je me toch nog niet vergeten?” waarop hij zei “Dat ging per ongeluk”. Ik antwoordde “Jaja” en heb daarna niet meer gereageerd. Stiekem hoopte ik dat hij weer wat van zich liet horen, ik merkte al snel onze ietwat pikante en ondeugende tolk te missen. Ergens wond het me enorm op met een wildvreemde man over geile dingen te praten.

Precies twee weken later zag ik dat hij weer op mijn profiel had gekeken. Ik reageerde met “Dat ging zeker weer per ongeluk!!!” waarop hij antwoordde “Nee ik wilde je mooie koppie nog eens zien. Het liefst in het echt maar goed, mevrouw durft niet wat af te spreken”. Na de hele middag te hebben geappt met elkaar besloten we ‘s avonds bij hem thuis af te spreken. “Koffie drinken kan toch geen kwaad?” hoorde ik hem nog zeggen. Omdat hij nog werk af moest maken en ik ook de nodige dingen te doen had, spraken we laat in de avond af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *